Etiketter

tirsdag den 7. december 2010

dagens // 071210

I dag luftede jeg min nye brilliante sag (fik i den.. brillianter? Det er der på toppen..), som jeg fik af min morfar weekenden d. 27. novemer/28. november

søndag den 28. november 2010

fødselsdags brunch

så er gæsterne smuttet, og vi har rydet lidt op. Jeg har haft det så hyggeligt - og har spist mig et par kilo tykkere.. Mums det smagte godt :)
This it what i wore:



Jeg fik desværret ikke taget billeder af resten af dagen - men sådan kan det gå, når man har det godt :)
Jeg håber i har haft en fantastisk weekend!

FAB hilsner herfra

På olde besøg..

kan man overhoved sige det? Anywho.. Jeg var på besøg hos min gamle, meget gamle, oldemor i går, fordi hun ikke selv kunne magte at komme på min fødselsdag. Og jeg havde selvfølgelig gjort noget ud af det. Sådan her så jeg ud:


hende den gamle har ikke set mig med krøller - og jeg tror desværre hun var blevet svært skuffet hvis jeg var troppet op med krøl, så jeg glattede mit hår.. :)
Nu skal jeg ud og være klar til gæster. Jeg holder nemlig fødselsdags brunch for familie og familievenner..

FAB hilsner herfra

torsdag den 25. november 2010

Gaveregn!

som lovet kommer her en billedspam af de gaver jeg fik på min fødselsdag! :)
Gaven fra min yngste lillesøster - en hjemmesyet ugle (yndlingsdyr) pude... Ihh, jeg synes den er fin!


Meget lækker kamera taske fra min mormor! Sådan en gik jeg lige og manglede - og det er da bare et lækkert touch, at den er lyserød.

Dem fik jeg også af min mormor - hun synes de lige var mig.. Det synes jeg da også!


Gaven fra mor og far! Super (med STORT S) lækkert undertøjs' sæt fra Calvin Klein.. Man føler sig lidt lækker, bare ved tanken om at have det på..

Noget af gaven fra tøserne.. En lækker neglefil/renser. Jeg fik også et gavekort til biografen - det betyder vidst tøsetur meget snart!

FAB hilsner herfra!

onsdag den 24. november 2010

fødelsdag!

WUHU! Jeg har fødselsdag i dag - og jeg har haft en fantastisk dag :)
Min mormor kom på besøg, og vi spiste fondue (den ret jeg altid vælger, til aftensmad, på min fødselsdag) - og det smagte deeejligt!
Også skolen har været hyggelig - jeg elsker når folk råber "tillykke" til mig på gangen - man føler sig lidt speciel ;)
Ud over lækkert selskab, har jeg fået nogle lækre gaver, men dem skal jeg lige ha' taget billeder af - så dem må i se senere.. Men her er en lille billedspam fra min 17 års dag:






FAB hilsner herfra!

tirsdag den 16. november 2010


NØJH, hvor måtte et af disse par lækre sko gerne stå i mit skab! Alle disse er Vivienne Westwood for Melissa, og er alle lavet af gummi. I starten var jeg ikke vild med dem, og der er også nogle jeg ikke er særlig vild med - f.eks. dem med kirsebær og halvhøje hæle... ligesom disse:
De ser ellers supersøde ud, men jeg synes så absolut ikke de er pæne på.. eller, i er måske uenige?

Faktisk prøvede jeg et par, da jeg var i London i det tidlige efterår. Men min veninde Karoline, der var der da jeg prøvede dem, var ikke vild i varmen. Ergo droppede jeg det - nu har jeg godt nok fortrudt. Det var ingen af de ovenstående par, men et par sorte pumps med rem hen over fodryggen. Og det var SÅ flotte *suk*

Det kunne være, at jeg ville give mig selv en julegave i år? Så skulle det i hvert fald være sådan en par!
FAB hilsner herfra

et faktisk dagens...

Jeg er ked af at der kun er et billede - men det var det eneste af den lille samling jeg fik taget, der blev ok. nok til at lægge op. Den her nederdel bruger jeg ellers sjælent, desværre. Jeg kobler den sammen med jul inde i mit hovede, og derfor synes jeg ikke den fungere til andre årstider. Men nu prøvede jeg, og nøjhs, hvor har den fået mange fine komplimenter! Det kunne være jeg skulle bruge den lidt oftere :)

mandag den 15. november 2010

dagens... en gentagelse fra næsten et år siden!

Se hvad jeg fandt, bagerst i mit skab! Min nederdel.. Jeg har faktisk tænkt over den i noget tid, men har ikke kunne finde den. Det er hvad der sker, når dovenskaben tager over og tøjet bare ryger ind i skabet...

Om lidt over en uge, er det jo min fødselsdag.. og det er der som sådan ikke noget mærkværdigt i - det mærkelige er bare, at jeg til min fødselsdag sidste år, havde det præcist samme tøj på! Det synes jeg er lidt sjovt.. :)

FAB vinter-hilsner herfra

lørdag den 6. november 2010

dagens i vinter-mundering


Både kæmpestrik og bamsestøvler er taget i brug, nu hvor det er begyndt at blive rigtig koldt! puuuh... Jeg tror endda at der var frost på græsset her til morgen - men jeg elsker det :D

torsdag den 28. oktober 2010

I den gode sags tjeneste!

jeps.. man er vel lidt gavmild til tider! Og det er jeg, her d. 3 november - den dag der bliver afholdt Operation Dagsværk.
De fleste kender nok projektet, man arbejder i nogle timer og får 300 kr for det - der så bliver sendt ned til det land, som man støtter det pågældende år.

I år støtter sagen Burma - og uddannelse til unge i grænseområderne..

Jeg bilder jo mig selv ind, at jeg er en rigtig samfundsborger - men slet ikke tæt nok på hvad jeg gerne ville være. Men dette er da et skridt på vejen!
Jeg skal arbejde sammen med min veninde Karoline, på en folkeskole.. Det bliver sikkert sjovt, lige meget om vi skal tælle borde op eller undervise 1. klasser!

Ud over denne lille briefing om fremtiden, bliver jeg nød til at undskylde mit fravær! I efterårsferien har jeg været på mini uddannelse, en instruktør kursus, med en masse andre unge gymnastik instruktører. Det var bare super, hårdt, men super!
Og i den her uge, har jeg taget lækre billeder af mine outfits, men har ikke kunne overskue at oploade dem og sådan..
OG! så var der mig der kommer i tanke om, at jeg stadig ikke har vist jer mine London køb! NØJH hvor er det pinligt.. -.-'
Jeg må lige stramme ballerne..

FAB hilsner herfra!

torsdag den 14. oktober 2010

dagens // 13.10.10 + 14.10.10








Hold da op, hvor layoutet ikke bare gad i dag.. anywho, mine outfits for de sidste to dage. De har faktisk været rigtig gode!

I dag har jeg taget tid af, i morges til at glatte mit hår! Det er vildt, at se det sådan igen... OG! at rede hår er undervurderet - det er muligvis det jeg har savnet aller mest, siden jeg fik krøller. Der reder man nemlig kun håret når det er vådt, og med balsam i - slet ikke ligeså sjovt!
Men det har jeg fået en del kommentare om - man føler sig helt speciel.
Idag har jeg også haft min pudderlyserøde kjole på, fra Miss Selfridges, som jeg købte i London! Den er super lækker, og blonderyggen giver den et lille twist.

Håber i har haft en god dag - nu skal jeg lave design fremlæggelse til i morgen..
FAB hilsner herfra

søndag den 10. oktober 2010

Imens billederne loader + outfit 9.10.10

Billederne fra London turen er ved at loade - men min computer synes den skal være langsommere end noglesinde! Det kunne tænkes, at det havde noget at gøre med, at jeg har 15 word dokumenter åbne og to Youtube sider?! PJAT DA!

Men imens en lille look på hvad jeg bruger tiden på:
Mega teknologi-aflevering tager hele min søndag! Men en god kop the og Ginger-bisquets fra England er med til at gøre det "live-able"...

I går var jeg hos min mormor for at fejre min mosters fødselsdag, med bankekøb, kartoffelmos og pæretærte som dessert. JA TAK - det smagte godt!
Jeg havde taget min nye buskedragt på, som jeg købte i Primark (jeps.. kæmpe lagerhus, alt for mange mennesker, vildt rodet - men geniale priser og rimelig seje ting!)





dobbeltringen på nederste billede er også et London køb!
Der kommer et ordenligt indlæg om købene senere - nok i aften...

hov.. nu er billederne færdigt oploadet!

FAB hilsner herfra

lørdag den 9. oktober 2010

london london london!

jeps.. overskriften siger det hele. Men det var jo en fantastisk tur!
Jeg tænkte at jeg ville vise jer, nogle af mine outfits, men det var jo begrænset hvor meget de kunne variere, når nu man kun må fylde en kuffert - og der skulle være plads til tingene jeg købte med hjem :)
På Tower Bridge

Foran British Museum

"Foran" London Eye.. på en bro, på vej til Tate Modern


På vores værelse, på vej ud til aftensmad..

På tur til Starbucks, for morgenmad.. og så for at vise min fabelagtige paraply (H&M)

Det her burde måske ha' været et af de første.. I Kastrup Lufthavn, på vej til London. Her ses også vores studietrøje, med det passende "Working together for at drunker London" er så fint skrevet!