Etiketter

torsdag den 12. august 2010

//Nyt til klædeskabet//shoes

Disse fabelagtige stilletter, fandt jeg i en lille skobutik i Kroatien.. De er forfærdelig høje, men meget meget smukke og super feminine..

Jeg håber snart, at kunne give jer et billed af dem i action.. Men jeg har endnu ikke, haft en lejlighed hvor de passe perfekt ind. Det bliver spændende at se, når det endelig sker ;)

FAB hilsner herfra - Love ya'

så er vi igang igen!

Og "Velkomme til A N N A" *du ved.. ligesom Medina sangen* og første dag i skolen er overstået! Det var fantastisk at se alle igen.. Nu sidder jeg så og læser, alle de blogge som jeg ivrigt følger, og er grøn af misundelse over alle de indlæg fra Copenhagen Fashion Week! For guuud, hvor ville det være for fedt, hvis det var en selv.. Og artiklen, på forsiden af Politiken, var prikken over i'et. Kirsebæret på toppen og dråben der fik glasset til at flyde over -- det er lige præcis det jeg gerne vil! Det ville være den ultimative udlevelse af design/diva/SATC drømmen! vildt... Så det er hermed drømmen - sammen med min fashion-blog-skribent-veninde ..! Det skal være os, inden vi går ud af 3. g! FAB hilsner herfra - love ya <'3