Etiketter

onsdag den 21. april 2010

samfundsfag sagde jeg skulle

okay, så det lyder lidt som min første blog.. men, jeg tænkte at jeg lige ville lave en blog til ære for min samfundfags lærer... anna tænker: som om den kun kommer til at handle om ham Det betyder nemlig at jeg så kan vise ham den, uden det bliver helt pinligt ;) vi har lige fået en opgave for, som alle siger skal afleveres på fredag (og lige pt. er det onsdag - og jeg er ikke gået igang!), men på oplæget står der d 26, som vidst er på mandag? hmm.. jeg må hellere begynde, og så spørger i morgen for en sikkerhedsskyld.. HOV! okay, lige til noget andet, inden jeg takker af.. jeg tror jeg vil lave en "min tøj dagbog" blog også? jeg fik idéen efter at have set en sko-video-dagbog på DR's hjemmeside: http://www.dr.dk/DR2/Temaaften/Sko/ det er jo mega sejt! :) anyways.. tak til samfundsfag ;) og nighty night

Joehandicap, Nonni og Alfons Å.Berg...

på tur! haha :) Jep, det er mit og mine søstres nye navne! Jeg tror min mor var ved at kvæles i maden, da vi sagde det til hende den ældste af dem er Joehandicap, og den yngste (med det misundelsesbare naturlige platinblonde hår) er Nonni! :D tjaeh, jeg tror ikke der var mere at sige? Jeg synes bare lige, at vores nye FAB navne skulle offentligøres :) nårh jo jeg havde egentlig tænkt mig, at lave sådan en "dagens outfit" agtig? :) det bliver lidt blandet af mine venners tøj, mit og måske endda min muttis? (jep, det er min mor jeg snakker om) See ya dolls :)

tirsdag den 20. april 2010

honey honey honey...

... og ikke kun det man putter i the, når man er forkølet :D jeg tænkte nu mere på min good friend, og helt personlige lille pus Karoline Hun har lige været på besøg til noget theselskab, sladder, div. kærlighedsproblemer ... istedet endte det i nogle frustrerede teenage piger (os), der ikke kunne finde ud af en matematik aflevering til torsdag... og JEP, vi er første lige begyndt... HALLELUJA FOR PLANLÆGNING AF TID nårh jo! og jeg har btw., hvis I ikke har lagt mærke til det, droppet at være helt international, og også blogge på dansk.. :) måske vil der, engang i mellem smutte lidt med danskheden, og hoppe over i engelsk! men så er det nok fordi jeg er oppe og kører over noget, som jeg, i min naive tilgang til verden, tror resten af jordens befolkning vil finde interresant... hehe Men nu tror jeg, at jeg vil tage mig et langt, og velfortjent, bad og derefter putte mig i slikelagnerne (fordi SOM OM, jeg har sådan nogle). Night Night folks'

because my teacher told me too

Hi' everyone :)
Okay, so this is the first time I'm doing this. I'm actually starting this, because me teacher told me too. Talking about things like Facebook and Twitter, lead to Blogs. "Who want's to create a Blog?" he asked, and me, as I mostely do, smiled, and *tadaa* I was making a blog.
So, I'm thinkin' I wanna try this. Talking radom about my life, shouldn't be that hard, I'm doing it anyways! *haha*
I love reading blogs about fashion. And use them, as a argument for me being kinda good at fashion?! :)
So maybe this will also be me, talking about my clothes? MAN, that just sounds so fun!
also I'm probaly gonna talk alot about videos I am watchin on YouTube, and holidays I'm going on (even though I dont travel as much as I want to).
So, lets see, how this is going to be :) This is a short blog isn't it? Well, I'm gonna try to make them a bit longer next time!
See ya soon! Hopefully ;)