Etiketter

lørdag den 9. oktober 2010

london london london!

jeps.. overskriften siger det hele. Men det var jo en fantastisk tur!
Jeg tænkte at jeg ville vise jer, nogle af mine outfits, men det var jo begrænset hvor meget de kunne variere, når nu man kun må fylde en kuffert - og der skulle være plads til tingene jeg købte med hjem :)
På Tower Bridge

Foran British Museum

"Foran" London Eye.. på en bro, på vej til Tate Modern


På vores værelse, på vej ud til aftensmad..

På tur til Starbucks, for morgenmad.. og så for at vise min fabelagtige paraply (H&M)

Det her burde måske ha' været et af de første.. I Kastrup Lufthavn, på vej til London. Her ses også vores studietrøje, med det passende "Working together for at drunker London" er så fint skrevet!

home sweet home!

Tilbage fra London, og er efter næsten 11 timers søvn ved at være i stand til at begynde at overveje for fed en tur det egentlig har været!
Hotellet (som det jo slet ikke er) var som forventet - den eneste bonus, som btw var helt tilfældigt, var at tøserne og jeg, fik det største værelse af alle dem vi var afsted med! TOP FEDT! Jeg ville skyde på, at det var dobbelt så stort som de andres - hvilket også var grunden til, at det ofte blev samlested når der var fyldt i fællesrummet...

Jeg tænker at i får mega billedspam meget snart - både af locations men også af en masse lækresager som jeg har og ikke har købt! Det er LÆKKERT!

OG! nørjh, hvor undervudere man da bare rugbrød, mælk og andre sunde sager - for det er muligvis det eneste der mangler for at London er verdens sejeste by! GUD hvor ville jeg gerne bo der!

FAB hilsner herfra!

søndag den 3. oktober 2010

LONDON BABY!

jeps.. overskriften siger det hele! Jeg tager fra i morgen af, til London med min fantastiske klasse..
Det betyder mindre blogging - medmindre jeg får en umådelig trang til at opdatere med lækre London ting ;)

Vi skal bo på et fængsel af et hostel, kaldet Smart Russel Square Hostel - men det ligger helt fantastisk! Tæt på Buckingham Palace og Hide Park - og bare minutter med the Tube fra centrum af byen...

Jeg ville ha' vist jer et billed af min kuffert og mit rejse tøj - men jeg har pakket mit kamera ned, og magter ikke at pakke det op..

Men vi snakkes om en lille uge!

FAB hilsner herfra - og fra London!