Etiketter

tirsdag den 16. november 2010


NØJH, hvor måtte et af disse par lækre sko gerne stå i mit skab! Alle disse er Vivienne Westwood for Melissa, og er alle lavet af gummi. I starten var jeg ikke vild med dem, og der er også nogle jeg ikke er særlig vild med - f.eks. dem med kirsebær og halvhøje hæle... ligesom disse:
De ser ellers supersøde ud, men jeg synes så absolut ikke de er pæne på.. eller, i er måske uenige?

Faktisk prøvede jeg et par, da jeg var i London i det tidlige efterår. Men min veninde Karoline, der var der da jeg prøvede dem, var ikke vild i varmen. Ergo droppede jeg det - nu har jeg godt nok fortrudt. Det var ingen af de ovenstående par, men et par sorte pumps med rem hen over fodryggen. Og det var SÅ flotte *suk*

Det kunne være, at jeg ville give mig selv en julegave i år? Så skulle det i hvert fald være sådan en par!
FAB hilsner herfra

et faktisk dagens...

Jeg er ked af at der kun er et billede - men det var det eneste af den lille samling jeg fik taget, der blev ok. nok til at lægge op. Den her nederdel bruger jeg ellers sjælent, desværre. Jeg kobler den sammen med jul inde i mit hovede, og derfor synes jeg ikke den fungere til andre årstider. Men nu prøvede jeg, og nøjhs, hvor har den fået mange fine komplimenter! Det kunne være jeg skulle bruge den lidt oftere :)

mandag den 15. november 2010

dagens... en gentagelse fra næsten et år siden!

Se hvad jeg fandt, bagerst i mit skab! Min nederdel.. Jeg har faktisk tænkt over den i noget tid, men har ikke kunne finde den. Det er hvad der sker, når dovenskaben tager over og tøjet bare ryger ind i skabet...

Om lidt over en uge, er det jo min fødselsdag.. og det er der som sådan ikke noget mærkværdigt i - det mærkelige er bare, at jeg til min fødselsdag sidste år, havde det præcist samme tøj på! Det synes jeg er lidt sjovt.. :)

FAB vinter-hilsner herfra