Etiketter

torsdag den 14. oktober 2010

dagens // 13.10.10 + 14.10.10








Hold da op, hvor layoutet ikke bare gad i dag.. anywho, mine outfits for de sidste to dage. De har faktisk været rigtig gode!

I dag har jeg taget tid af, i morges til at glatte mit hår! Det er vildt, at se det sådan igen... OG! at rede hår er undervurderet - det er muligvis det jeg har savnet aller mest, siden jeg fik krøller. Der reder man nemlig kun håret når det er vådt, og med balsam i - slet ikke ligeså sjovt!
Men det har jeg fået en del kommentare om - man føler sig helt speciel.
Idag har jeg også haft min pudderlyserøde kjole på, fra Miss Selfridges, som jeg købte i London! Den er super lækker, og blonderyggen giver den et lille twist.

Håber i har haft en god dag - nu skal jeg lave design fremlæggelse til i morgen..
FAB hilsner herfra

søndag den 10. oktober 2010

Imens billederne loader + outfit 9.10.10

Billederne fra London turen er ved at loade - men min computer synes den skal være langsommere end noglesinde! Det kunne tænkes, at det havde noget at gøre med, at jeg har 15 word dokumenter åbne og to Youtube sider?! PJAT DA!

Men imens en lille look på hvad jeg bruger tiden på:
Mega teknologi-aflevering tager hele min søndag! Men en god kop the og Ginger-bisquets fra England er med til at gøre det "live-able"...

I går var jeg hos min mormor for at fejre min mosters fødselsdag, med bankekøb, kartoffelmos og pæretærte som dessert. JA TAK - det smagte godt!
Jeg havde taget min nye buskedragt på, som jeg købte i Primark (jeps.. kæmpe lagerhus, alt for mange mennesker, vildt rodet - men geniale priser og rimelig seje ting!)





dobbeltringen på nederste billede er også et London køb!
Der kommer et ordenligt indlæg om købene senere - nok i aften...

hov.. nu er billederne færdigt oploadet!

FAB hilsner herfra